Home » Digitale vaardigheden

Trainingen digitale vaardigheden

We leven in een tijd waarin de technologische ontwikkelingen razendsnel gaan. Digitalisering is voor bedrijven geen keuze meer. Wie niet volgt, verliest het van zijn concurrenten. Het stelt u in staat bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten en taken en handelingen te automatiseren. Door digitalisering wordt informatie toegankelijker en kunt u het makkelijker analyseren en delen. Naast een kostenbesparing levert het ook een aanzienlijke verkleining van uw ecologische voetafdruk op. Door het optimaliseren van uw administratieve processen krijgt u een beter inzicht in en overzicht van uw bedrijfsresultaten en KPI’s.

Digitalisering heeft daarentegen wel een enorme impact op uw manier van werken en de manier van samenwerken binnen uw organisatie. Goede digitale vaardigheden zijn bij dit alles van groot belang. Incompanytrain biedt diverse cursussen aan om uw digitale vaardigheden en die van uw medewerkers te vergroten en verder te ontwikkelen. 

Trainingen digitale vaardigheden

In samenwerking met:

AVK Training & Coaching, samenweringspartner Incompanytrain
Incompany training Microsoft Power Apps Incompanytrain

Microsoft Power Apps

De training Power Apps geeft u een gedegen basis voor het ontwikkelen van zakelijke apps in Microsoft Office 365, bestemd voor uw organisatie. Na deze training bent u in staat om zelf eenvoudige apps te maken die u en uw collega’s ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Lees meer over deze training.

Power Automate advanced training, Incompanytrain

Power Automate

Wij bieden Power Automate trainingen aan op drie niveaus, zodat u altijd een training op uw eigen niveau kunt volgen. Leer hoe u zonder veel programmeerkennis  op een praktische en eenvoudige manier werkstromen kunt maken tussen apps, bestanden en gegevens en op die manier tijdrovende taken te automatiseren.

Lees meer over deze trainingen

ncompanytraining Microsoft 365 van Incompanytrain in samenwerking met AVK

Microsoft 365

In deze Microsoft 365 training leert u hoe juist de andere office-apps uw samenwerkingen kunnen bevorderen. U krijgt inzicht in de mogelijkheden van de verschillende apps en hoe u op een andere manier met elkaar kunt communiceren.

Lees meer over deze training.

Training Excel voor beginners, Incompanytrain

Excel voor beginners

Deze cursus richt zich op het praktische basis gebruik van Excel. U leert gegevens op correcte wijze in te voeren, wijzigingen aan te brengen en eenvoudige formules te maken. Ook gaat u aan de slag met grotere gegevenslijsten.

Lees meer over deze training.

Training Excel voor frequent gebruikers, Incompanytrain

Excel voor frequent gebruikers

Deze training gaat een stap verder dan het basisgebruik van Excel. Leer vlotter te werken in Excel door middel van handige hulmiddelen. Ga een stap verder met formules door gebruik te maken van de ALS-functie en vergelijkingsfuncties zoals verticaal zoeken. Ontdek hoe u in minder tijd betere analyses en rapportages maakt.

Lees meer over deze training.

Training Excel voor gevorderden, Incompanytrain. Excel next level.

Excel voor gevorderden

Deze training tilt uw vaardigheid met Excel naar een professioneel niveau. Leer hoe u gebruik kunt maken van geavanceerde formules door functies te nesten en namen te definiëren. Ontdek op een praktische manier geavanceerde technieken te gebruiken.

Lees meer over deze training.

Incompany training VBA Excel van Incompanytrain ins amenwerking met AVK

VBA Excel

In deze VBA Excel training leert u hoe u in Excel macro’s opneemt en uitvoert om uw repeterende taken te automatiseren. U leert tevens gebruik te maken van de vele beschikbare hulpmiddelen bij het programmeren in VBA. 

Lees meer over deze training.

Incompany training Excel Power Pivot en DAX van Incompanytrain in samenwerking met AVK

Excel Power Pivot en DAX

Na deze cursus bent u in staat meerdere complexe grote gegevenslijsten uit verschillende bronnen te verzamelen en deze vervolgens te analyseren door middel van het aanbrengen van verbanden.

Lees meer over deze training.