Home » Over Ons

Meer over Incompanytrain

 

Incompanytrain moves you forward

De naam Incompanytrain staat natuurlijk voor incompany trainingen. Maar het staat vooral voor iemand of uzelf in beweging brengen. Zoals een trein van station naar station gaat, bereikt u in uw leven ook verschillende stadia in uw ontwikkeling. De ene persoon heeft een duidelijk doel voor ogen en wil dit zo snel mogelijk zonder omwegen bereiken, zoals een hogesnelheidstrein naar zijn eindbestemming gaat. Terwijl de andere persoon graag wat zijweggetjes inslaat en wil genieten van de reis op zich, zoals het nemen van een boemeltreintje in een ver vakantieland.

In deze tijd waarin de technologische ontwikkelingen razendsnel gaan, is stilstand achteruitgang. Als u als organisatie uw positie in de markt wil behouden of verbeteren dan dient u te zorgen dat uw bedrijf en uw personeel up-to-date zijn. Onze missie is dan ook door middel van incompany trainingen een bijdrage te leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van zo veel mogelijk mensen en hun kennisniveau naar een hoger niveau te tillen. Met een incompany training zorgt u dat u samen met uw collega’s aansluiting behoudt bij de ontwikkelingen in de maatschappij en uw organisatie. Incompanytrain moves you forward.

Over Incompanytrain. Incompanytrain brengt je in beweging en brengt je naar het volgende station van je ontwikkeling.

Wie ben ik?

Kim Lucassen, incompany specialist en eigenaar van Incompanytrain

Ik ben Kim Lucassen, de oprichter van Incompanytrain. Uit studies naar geluk blijkt dat er drie belangrijke thema’s zijn die mensen gelukkig maken. Een van deze thema’s is dat mensen die zich blijven ontwikkelen en leren veel gelukkiger zijn. Ook op mij is dit van toepassing. Nieuwe dingen leren en doen dwingen je soms uit je comfortzone te stappen, maar leveren mij voornamelijk veel energie op.

Na een periode waarin ik het gevoel had langere tijd stil te staan in mijn ontwikkeling, wilde ik mezelf weer in beweging zetten en die positieve energie voelen. Het soort energie dat ik ook krijg als ik buiten wandel met de wind door mijn haren of de zon op mijn gezicht. Het oprichten van Incompanytrain is hier het resultaat van.

Ik denk dat het voor iedereen goed is om zich zowel op zakelijk als persoonlijk gebied te blijven ontwikkelen. Hoe mooi zou het daarom zijn als alle organisaties in Nederland hun werknemers hierin actief stimuleren en dit ook faciliteren? Het is dan ook mijn ambitie om door middel van het organiseren van een incompany training bij u op kantoor hier een bijdrage aan te leveren en te zorgen voor een stukje extra geluk.