Home » Data

Onze data trainingen

We leven momenteel in een informatietijdperk en de hoeveelheid beschikbare data zal zich de komende jaren blijven verveelvoudigen. Steeds mee organisaties beseffen dat hun beschikbare data hun waardevolste bezit is en dat ze de potentie ervan moeten benutten. Data is dan ook een steeds meer besproken onderwerp binnen het management. Om daadwerkelijk waarde uit uw data te halen, moet uw organisatie in staat zijn om data goed te lezen en te analyseren. Dan pas krijgt u werkelijk inzicht en nieuwe kennis. Dit stelt u in staat om de juiste beslissingen te nemen en actie te ondernemen. U verbetert hiermee niet alleen uw prestaties en dienstverlening aan de klant, het levert u ook een voorsprong op uw concurrenten op.

Benut u uw data optimaal?
Incompanytrain helpt uw organisatie graag door middel van onderstaande incompany trainingen de stap te maken van data naar informatie en van informatie naar de juiste inzichten.

Onze data trainingen

In samenwerking met:

Logo Nova Silva, samenwerkingspartner Incompanytrain
Incompany training Datavisualisatie van Incompanytrain. Data trainingen

Datavisualisatie

Welk type grafiek werkt het beste in een bepaalde situatie? Tijdens deze training leert u hoe u gegevens effectief visualiseert. Door uw data te visualiseren, worden gegevens overzichtelijk, waardoor u snel inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten en u beter kunt inspelen op hun behoeften.

Lees meer over deze training

Incompany training Data Curiosity van Incompanytrain. Data trainingen.

Data Literacy

In deze training krijgt u antwoord op de vraag hoe u informatie op de juiste manier leest en interpreteert en welke stappen u moet doorlopen om data grondig te analyseren. Na afloop heeft u verschillende hulpmiddelen om aan de hand van uw nieuwsgierigheid de informatie van de manipulatie te onderscheiden.

Lees meer over deze training.

Incompany training Datavisualisatie in Power BI (2-daags), Incompanytrain. Data trainingen.

2-daagse training "Krachtige datavisualisaties met Power BI"

In deze training leert u wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende visualisatievormen en welk type grafiek het beste werkt in een bepaalde situatie. U ervaart hoe u uw data met behulp van Power BI visualiseert en gaat zelf aan de slag met het maken van een krachtig dashboard.

Lees meer over deze training.

Incompany training Datavisualisatie in Power BI (1-daags), Incompanytrain. Data trainingen.

1-daagse training "Krachtige datavisualisaties met Power BI"

Deze incompany training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die eerder een training Datavisualisatie heeft gevolgd  en deze theorie wil leren toepassen met Power BI. In deze practische training leert u hoe u uw data volgens de ontwerpregels effectief en overzichtelijk met Power BI visualiseert.

Lees meer over deze training